Foto's

Een kijkje in ons bedrijf aan de hand van een fotoserie

Bekijk de foto's

Video's

De meest opschuddende video's in de wereld van de plaatverlijming

Bekijk de video's

Geschiedenis

Onze historie van 1978 tot heden, een "trip down memory lane"

Onze geschiedenis
 

Januari 2016

Easypers is nu ook te bekijken op Google Maps en wel onder Business View:

Juni 2015

Na 65 jaar en 3 maanden is André met pensioen!
37 jaar ondernemer met voor en tegenspoed en eindelijk vertrokken!

Adv vertrekEen groots afscheidsfeest viel hem ten deel met vele vrienden, collega's en familie.
Prachtige toespraken van Arie Blok, Herman Jurius en Ruud Metselaar over het wel en wee van de afgelopen jaren als leverancier, secretaris van de CBM en collega van André.

Peter Bijlard van Bijlard International wijde er een pagina grote advertentie aan in het vakblad voor de interieurbouw.

Wij wensen André veel fietsplezier op de hem aangeboden elektrische fiets en veel succes met zijn projecten in Spanje waaronder zijn nachtclub in Fuengirola.

December 2014

“Harry” is ons team komen versterken!

Harry is een volautomatische vacuüm afstapel machine.
Naar ons eigen ontwerp geleverd en geïnstalleerd door Duivestijn Techniek uit Oss.
Met de komst van Harry wordt een hoop handarbeid voorkomen.
Onze capaciteit wordt daardoor met 30% verhoogd.

Volgens Duivestein is de kans dat hij ziek wordt nihil en zullen wij er de komende jaren veel plezier aan beleven!

September 2014

Ontbijtsessie

Pionieren was het thema van een ontbijt- en BBQ-sessie. Elke sessie had andere sprekers en één vast onderdeel: een rondleiding bij gastheer Leeuwerik Plaat door het nieuwe pand met de laatste productietechnologie. Echte pioniers die mannen en vrouwen van Leeuwerik.

Ontbijsessie

Ochtendsessie

Na het ontbijt greep dagvoorzitter Katja Jonker de koe gelijk maar bij de horens: ‘laat je inspireren door de pioniers die aan het woord komen en ga daarna zelf aan de slag’. Ze gaf het woord aan Paul de Ruijter van De Ruijter Strategie.

Hij vertelde over de S-curve die alle bedrijven doormaken: groei, constante markt, vervolgens stagnatie en krimp. In die laatste fase is het tijd om te gaan pionieren. Om de praktijk in de interieurbouw en meubelindustrie erbij te halen interviewde Paul drie echte pioniers: Gerard Koelewijn (Easypers), Wim van Ast (Arco en Naoberkrediet) en Floris Venneman (Van der Deen Wonen).

Gerard heeft met een extreem zware ‘schuurmachine’ allerlei nieuwe markten kunnen betreden. Met het idee HPL-deuren te kunnen renoveren bleek hij bijvoorbeeld ook elementen t.b.v. vliegvelden en metrotunnels vlak te kunnen maken. Van tevoren niet bedacht: maar door naar B te bewegen was er in gebied C voor Gerard ook ineens een markt te zien. Die panelen worden wereldwijd geleverd.

December 2013

Easydré
Om de zware platen en deuren te draaien heeft Easypers in eigen beheer een machine ontwikkeld die zonder veel moeite de materialen over de langsrichting kantelt. Vanko in Haarlem heeft de machine gebouwd. www.vanko.com

November 2013

Vierde plaats
In een door het “Houtblad” uitgeschreven wedstrijd voor het meest innovatieve idee voor de renovatie is Easypers met haar deurenrenovatie op de vierde plaats geëindigd van de 21 inzendingen. Daar zijn wij best trots op!

André zijn laatste kunstje

Per 1 januari 2013 start Easypers met het renoveren van deuren. Een nieuwe ruimte van 600m2 zal in gebruik worden genomen. De inrichting en uitvoering van de fabriek zal André zijn laatste kunstje zijn. U bent van harte uitgenodigd om naar het resultaat te komen kijken.

Nieuws archief

André van Nobelen maakt een terugtrekkende beweging

Op 8 juli ’11 heeft de Hoge Raad der Nederlanden uitspraak gedaan in het geschil tussen van Nobelen en Reaal. Het cassatie verzoek van Reaal is afgewezen. Na 8 jaar en 2 maanden komt er een eind aan de strijd.

Het komend jaar nemen Gerard en Tineke het bedrijf over en André zal nog even over hun schouder meekijken.

Nieuwsgierig over hoe het hem vergaat? Andre is altijd bereikbaar op andrevannobelen@hotmail.com

André van Nobelen weer aan het werk!

Op 16 juni 2010, 1 uur voor sluiting van de Rechtbank, (de laatste mogelijkheid na 3 maanden) om in cassatie te gaan heeft Reaal besloten dat ook maar te doen!
Hiermede voorkomen zij dat zij op dit moment de uitbetaling moeten doen.

Hopende dat de Hoge Raad der Nederlanden oordeelt dat het Hof in Den Haag géén fouten heeft gemaakt en dat alsnog Reaal over moet gaan tot uitbetaling van de miljoenen waar wij naar het oordeel van het Hof recht op hebben.

Deze procedure zal ongeveer 2 jaar in beslag nemen en kost ons +/- €15.000 aan advocaat kosten bovenop de €100.000 die wij al betaald hebben.

Reaal probeert ons uit te roken maar heeft géén rekening gehouden met mijn jarenlange ervaring van het roken van goede sigaren waardoor de rook op mij géén invloed heeft.

sigaar

André van Nobelen met vervroegd pensioen

Op 22 maart 2010 heeft het Hof in Den Haag na 7 jaar arrest gewezen in onze strijd tegen Reaal om onze verzekeringspenningen uit te laten keren. Het Hof heeft in haar motivatie van 18a4tjes ons volledig in het gelijk gesteld en Reaal veroordeeld tot het doen uitkeren van alle polissen.