Easypers - Perser sinds 1978

In 1978 startte André van Nobelen met van Nobelen Interieurbouw. In 1981 werd besloten om voor derden te gaan werken en deze activiteit werd zo succesvol dat in 1994 werd besloten dat het bedrijf, nu bekend als Easypers, alleen nog als toeleverancier van plaatmateriaal aan de interieurbouw, meubelindustrie en plaathandel te werk zou gaan en de onderneming groeide al snel uit naar een moderne fabriek.

Easypers beplakt MDF, spaanplaat, multiplex en vele andere dragers aan beide zijden en/of tussen liggend met o.a. HPL, bamboe, Decoflex en lood.

Belangrijk is de policy van Easypers om geen materiaal te willen leveren. Het bedrijf is alleen een loonplakker en wil geen concurrent zijn van de plaatmaterialen handel. Opdrachten worden standaard binnen 48 uur geleverd. De concurrerende prijzen gepaard aan een uitstekende kwaliteit zorgen voor een constante stroom van opdrachten.

Easypers werd in 2012 overgenomen door Gerard Koelewijn en ontwikkelde zich succesvol verder. Er werden nieuwe machines aangekocht die door Easypers zelf waren ontwikkeld en door derden werden gebouwd. Met name de ontwikkeling van een kalibreermachine voor de renovatie van vlakke HPL deuren droeg bij tot het succes van Easypers. Buiten het voordeel van de besparing in materiaalkosten konden de vernieuwde deuren ook weer snel worden geïnstalleerd in de al bestaande deurposten waarmee ook aan die kant een besparing kon worden bereikt. Het proces van oud naar nieuw zorgt ervoor dat een oude binnendeur binnen 3 minuten is gestript en enkele uren later is voorzien van een nieuwe laag HPL.

In de circulaire economie wordt de vraag naar verantwoord hergebruik steeds groter en dat is waar Easypers uitstekend op aansluit. Door de kern van de deuren te hergebruiken kunnen bedrijven op een positieve en milieuvriendelijke manier een groene footprint achterlaten. Daarmee is een grote stap gezet tot het cradle to cradle recyclingssysteem.

Easypers levert aan de interieurbouw industrie, meubelindustrie, standbouw, hout- en bouwhandel.

Dankzij nieuwe investeringen in machines en mensen zal de groei van Easypers zich in de toekomst voortzetten.